test

€ 50,00

test

€ 50,00

test

Forever Living producten

Omdat wij distributeur zijn van Aloë Vera producten van Forever Living kunt u bij ons terecht voor alle producten. Hieronder vindt u een kleine selectie van de producten die zeer geschikt zijn voor paarden. Voor meer informatie neem contact met ons op. 

Aloe Vera Gelly

€ 19,38

Aloe Vera Gelly

€ 19,38

Aloe Vera Gelly bestaat voornamelijk uit pure gestabiliseerde aloë vera gel en is zeker bij een droge of schrale huid bijzonder effectief. Het verzacht de gevoelige plekken op de huid. Deze 100 % gestabiliseerde aloë vera gel is ook een ideale aftersun crème, en beschermt bijvoorbeeld de gevoelige paardenneus tegen verbranden. 

Aloe Propolis Creme

€ 25,41

Aloe Propolis Creme

€ 25,41

Een rijke cremige mix van aloë vera, bijenpropolis en kamille extracten. De meervoudige aminozuren, vitaminecomplexen A en E en waardevolle structuurbouwstenen in Aloe Propolis crème ondersteunen het herstel van de huid. Een perfecte vochtinbrenger en beschermer voor iedere dag met een bijzonder kalmerende werking op met name de gevoelige huid.

Aloe MSM Gel

€ 29,77

Aloe MSM Gel

€ 29,77

MSM staat voor ‘Methyl Sulfonyl Methaan’, een organische zwavelverbinding die voorkomt in bijna alle levende organismen. Zwavel zorgt ervoor dat weefsels soepel, elastisch en stevig blijven. Samen met pure gestabiliseerde aloë vera gel en kruidenextracten zorgt Aloe MSM Gel voor een weldadig gevoel bij gevoelige spieren en gewrichten.

Een diervriendelijk product voor de uitwendige verzorging van zowel grote als kleine huisdieren. Het kan worden gebruikt om de huid te verzachten, te reinigen of de vacht van het dier na het wassen soepel en glanzend te maken. Dit product wordt geleverd met een handige verstuiver.

DeKroo.nl HTML